RSS

tag : ANDAI AK KAYA....

i - jika diberi wang dengan jumlah yang banyak berapakah yang anda inginkan?
:: sebanyak mana MAYBANK bulehh sumbat.. (gilew tamak ak ni...)::

ii - dalam bentuk matawang apakah wang itu anda inginkan dan kenapa?
:: RINGGIT MALAYSIA laaa... klu matawang lain mcm la laku kt Malaysia neh. ak mls nk convert. hahaha::

iii - jumlah pengeluaran anda yang pertama, jika wang itu berada di dalam akaun anda?
:: sket2 sudaaa... nnt kena rompak.. lalalala...::

iv - benda pertama anda beli dengan wang itu?
:: BMW!! tak ingt series mn.. sob! sob!::

v - jika harta pilihan anda apakah aset tersebut?
:: RUMAH BANGLO kt golf club tu. corner lot. ::

vi - kenderaan yang akan anda beli?
:: BMW sebijik, satria neo sebijik ::

vii - anda akan bercuti dimana dan kenapa destinasi itu pilihan anda?
:: korea n paris.. huhu...::

viii - siapakah akan anda bawa semasa bercuti?
:: mama, ayah, adek, along, my prince hearty skali. klu kakak2 dia nk ikut pun blh..::

ix - apa yang akan anda buat bila keluar bersama kawan-kawan?
:: karoke, n wayang WAJIB! dh ada duet, jom abeh kan!::

x - barang2 yang akan anda beli? [senaraikan sebanyak mana anda mahu]
:: beg, kasut, jam, perfume, baju, teddy bear, aiskrim, choc.. suma yg terasa nk beli la sng.::

xi - konsert siapa yang akan anda hadiri?
:: dush! ak mnat ke konsert.. err.. jom heboh dh la.. hehe::

xii - perfume yang akan anda beli?
:: estee lauder, victoria secret::

xiii - pakaian yang akan anda beli?
:: diesel DSX, voir, BUM,::

xiv - majlis yang akan anda anjurkan?
:: hurmm.. cukup umo leh kawin. guna duit sendiri lg.. class..::

xv - siapakah yang ingin anda jumpa?
:: westlife::

xvi - siapakah yang akan anda jadikan bodyguard dan kenapa?
:: langsung tak berminat. bkn ak celeb pun...::

xvii - pulau apakah yang ingin anda miliki dan kenapa pulau itu pilihan anda?
:: jeju island. mcm best je tgk dlm cte MY GIRL::

xviii - perbelanjaan anda mengunakan cash, cek @ credit card?? dan kenapa?
:: credit card. sb auntie kta, duit keras lg selamat. pastu padan muka bila dpt bil hujung bulan.
wakakaka::

xix - perkara lain yg ingin dibeli?
:: rumah untuk dijadikan rumah anak yatim. tp sapa nk urus?? huhuhu::

xx - lain-lain yang anda inginkan?
:: bwk MAMA n AYAH g MEKAH lg... RINDDUUUUU!!!::


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

[z@ck] said...

westlife?
waaa...minat gak group tuh..

princess hearty said...

hihihi... sangat!!!!

Lynne-chan said...

hahahaha....
ooo...
smpi ati xnk bwk ak skali g bercti... uwa!!!!!!
yayang jahat....

princess hearty said...

patutnya ak wt contest kn.
"BERCUTI BERSAMA PAWANA HEARTY"
huahahahaha

fezaL Mohd said...

tag menarik je.. haha ;) andai ak kaya lar kn..