RSS

dialog hati dengan akal


hati :rasa dia akan baca tak entry ni?
akal :tak kot. dia kan bz. mn sempat nk view blog neh.
hati :hurm ye kot.
akal :nape?
hati :ntah. tak suka dia bz cmni.
akal :sb?
hati :sb bila dia bz, dia akan jd org lain.
akal :org lain?
hati :um2. tak leh nk msg dia, bila dia blk, dia penat. takkan ak nk kacau dia rehat. kalau dia tak bz, mst leh borak mcm2. leh ckp phone lama2. but now, bla ckp phone, dgr je suara dia yg penat tu, tak sampai ati nk ckp banyak2.
akal :alaa... seminggu je.. tak lama dh...
hati :hurm..... ntah la... dh biasa dia ada selalu. tak nak cte kt dia sb tak nak otak dia serabut lg. lgpun dh tau jawapan yg dia akan bg. so ak luah dgn cara ni. it's ok kalau dia baca. lg baik kalau dia tak baca.
akal :nangis?
hati :tak.
akal :tipu.
hati :betul.
akal :i know u
hati :fine.
akal :jgn jd cengeng
hati :dh try. tp tak leh. sunyi.....
akal :dah tak lama lg. sabar ek..
hati :ok......

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

fndrocka said...

ikut hati binasa..ikut akal tak merasa..ikutlah jalan yang lurus lagi diredhai..huhu

jom tukar2 link