RSS

update akhirnya!


hye all.........

lama betul tak masuk ke blog neh.. seminggu di tradewinds, ak sangat bz. dengan mid sem exam, assignment, dan project. at the same time, wireless langsung tak dapat. huhu. sangat sedih. tu yang arini ak nekad pulang ke jitra. sukee!!!

naik bas ke jitra, mama tunggu. plan nk ajak mama shopping kt AVON, tp tak dapat. parking takde, sedih lagik! sb brg2 yg ak nk, promosi abeh esok. dah esok merdeka, takde nya AVON tu nk buka.. so kiorg ke GUARDIAN. mama nk shopping BIO- ESSENCE. belek2 apa yg ak nak. so ini lah hasilnya!

p/s : kalau OLAY tu ada pink, harus ak terkam gak.
p/s ii : OLAY tu night cream. tak perasan. so esok nk bli yg day cream plak.

sekian...
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hmm... CUTE!! Pink tu...

princess hearty said...

org dh gila pink.. tu yg jd cmtu..
blk rumah, skali dlm my toilet ada colgate toothpaste n mounth wash yg pink tu. lagik den sukoo