RSS

bahagia weyh...

alooo!!
arini kuar melepak ngn cousin n prince hearty satu hari..
park keta kt alor star mall, then guna keta dia utk g star parade.
men boling, ak mng skali, kalah sekali. bak kata dua org tu, 'gagal sekali tak bermakna gagal selamanya'.pape pun, mmg happy giler n enjoy lepak ngn diorg tu. hehe..
then g popular, beli novel baru. dh lama oo ak tak bli novel. huhu time nk bayar, br sedar, membership ak dh expired. so tukar kad baru. yg mahal sket. hehe.
masuk pacific plak, berkenan ngn tshirt diadora. tak mahal, rm12 je. ak belanja cousin ak sehelai. (to munie, bile ko baca entry neh, br ko tau yg tshrt tu, tak pyh byr blk ye.. hehe)
haa.. then ingt nk belanja my buchuk tu baju. tp dia mntak tukar ngn beg. so sempat rembat beg adidas sebijik setelah puas pusing suma butik adidas yg ada.
abeh kt star parade, patah balik ke alor star mall. tgk wayang ap yg ada. ada transformer, jgn pandang belakang congkak n apa ek satu lg. ak lupa. dua org tu dh tgk cte jgn pndang belakang congkak. so puas bergaduh, fine, kita tgk transformer. ak tak minat pun. tp sb my hearty tu minat sangatm siap dh plan nk tgk sorg esok kot, so tak pe la, ak teman kan. huahaha.. ok la, ak pueh gelak n tergamam syiok tgk movie tu... (klu pkwe ak yg pilih movie mmg ak enjoy tgk. tak nak ngaku dpn2 dia je. hahaha)
sesapa yang tak tgk lg movie ni, sila la jeles dengan ak. hahaha
abeh movie kul 6. dh gelabah nk blk cepat. confirm mama bising. huhu.. tp sempat masuk kedai cd sb dh lama mengidam nk tgk shophaholic. AKHIRNYA! hajat ku tercapai. sempat cr movie lain lg. bride war & night at the museum. hehe. next week tak la ak buhsan bila cousin ak akan menamatkan percutiannya esok. sob3..
sampai umah kul 6.30 cmtu. muka mama dh lain macam. so, ak siap kn muka kerang expired ak. tegur2, mintak maaf, lari naik bilik.
haaa.... b4 tu, time ak masuk umah kn, ak nmpak satu parcel atas nama ku. guess what?? DANCE MAT ku dh tiba!!! yeehaaa!!!

okey, ak serta kan pic ak ngn my prince hearty sb ramai yg tak percaya yg pic kt entry sebelum ini adalah abg ak. hehehe

daaa....








sekarang sudah percaya??


my new DANCE MAT!!!

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

MISZ NaNa said...

wah bahagianya!

Munira Kirana said...

tak payah bayar??
haha..
wah bahagianya aku..
time kasih..
syg kat ko...

[z@ck] said...

ok..br percaya skang..
hihihi

sha89 said...

best tu~~aku tumpang bhgia..haha~