RSS

wedding kak HUSNEE...

okey, ni entry wedding kak husnee kt ampang hati tu. sowie lambat sket sb kejadian yg menimpa family ak...

kak husnee ni anak kwn baik mama n ayah masa ayah study master kt queensland dulu.. sapa yang suka tgk rancangan 'CARI MENANTU', kak
 husnee ni lah penolong penerbit rancangan tu. umo 24. kata uncle wan (ayah kak husnee), patut
 nya plan nk kwin masa umo 25 tp terawal setahun. siap pesan, kalau anak2 nk kawin awal
, biarkan, kalau tak, mak ayah yg pening kepala.  tema majlis dia warna merah n roses. sangat cantik. pelamin merah putih, pengantin pkai busana merah hitam. majlis penuh protokol, so ak tak leh nk gerak ke dpn untuk amik pic mempelai neh.just time makan je bebas sket.  pengacara majlis ni pun, dr pengacara CARI MENANTU. tak ingt nama mamat neh. gimik majlis pun best. lawak. siap ada persembahan tarian tradisional. ni antara picture yang ak sempat ambik sepanjang majlis.

mom & dad

encem....

tyme merenjis

HUDZAIRI & HUSNEE

UNCLE WAN, DAD, MOM, AUNT ESAH, AUNT ANI & UNCLE SHAH

I LIKE ROSES...


free glitter text and family website at FamilyLobby.com


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

sha89 said...

congrats2 kpda yg baru melangsungkn perkahwinan...hehe

mcm best je kawen ni ek~hmm...

tp pic smua cntik2 :)

princess hearty said...

kwin mmg best.. hehe.. tak sabar ke sha??