RSS

ahli baru


lynne... ak tau ko menantikan entry ini..

okey, first ak tak story kt sini yang kucing kesayangan family ku dah pergi mengadap penciptanya. mama adalah orang yang paling sedih. yela, tu kan peneman dia bila ayah keja n aku d campus. dalam kiorg sayang pun, kuasa Tuhan mengatasi segalanya.

so masa balik pahang, my aunt, mama dah bawak kiorg pergi rumah sumone. rumah teres, tp kt belakang penuh dengan rumah kucing. bukan kucing sebarang kucing, kebanyakan australian n persian breed. ada sekor tu, nama DEXTER, berat dia 18kg! mmg gemuk dan besar! ada sekor plak nama marsha, putih gebu. yang lain ak tak ingt nama. then after sembang2, aunt annie ni setuju nk bg kt mama sekor kitten. mix breed, aussie n persian. ak tgk kitten tu ak teringat cerita BOLT tu. bulat!

then dia kata, kalau orang lain dia jual RM700. tp sebab kenalan, dia bg je terus. tp kalau nk sekor lg, dia sruh bayar la sket. kira sedekah. so my mom pikir2, dia pun setuju amik dua. sb yang sekor ni warna dia exotic.
hi.. sayer ROSSA

sayer plak LOLA...

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

alahai.... COMEY sesangat tu!!!!

akira @ Helmy said...

cute nye kucing....

nursarah87 said...

sy pun penah nangis masa kucing sy mati tahun lepas..uhuhu