RSS

bicara pada malam

it is almost 1 a.m
jam 2p.m ada midsem exm utk subject financial market n institution. jam 8.30p.m plak midsem untuk applied stat.
jujur, ak sangat penat. sampai saat ini ak sedang berusaha mengembalikan semangat belajar ak.
semangat yang hilang tanpa sebab yang pasti.
batuk still tak kurang. rasa macam makin teruk. tp bukan batuk yang biasa ak hidapi. rasa mcm ada something d tekak yang meronta2 nk keluar.
kepala plak rasa berat sangat. rasa tepu. kadang2 rasa terlalu ringan sampai seakan2 ak melayang ntah ke mana.
berat badan ak turun pada tahap yang ak tak pernah capai. suatu kebanggaan? ak tak pasti. tapi ak tak selesa.
keadaan ak sekarang buatkan badan ak sangat lemah. tapi still ak memaksa diri menyiapkan segala yang tertangguh.
sangat banyak benda yang perlu difikirkan. semuanya ak tanggung sorang. mana semua orang d sekelilingku? diorang pun ada masalah dan hal diorg. so biar ak sendiri. menggunakan blog ini sebagai teman untuk berbicara.
biarla ak tersenyum bila berada d antara mereka. biarlah ak sembunyi kan kesedihan. atau sebenarnya ak tak tahu nak tunjuk yang ak sedang sedih?
Ya Allah, kalau ak diberi kekuatan untuk selesaikan semua tugas2 ku di kolej ini, ko berikanlah jua kekuatan untuk ak laksanakan tugas2 ku sebagai pelajar. Amin,,,
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Kesihatan mau jaga juga yer dik MiMi...

p/s: pi klinik yer!!

Saladin15 said...

suralayar d'major ;D

princess hearty said...

uih.. br muncul nmpak..
bz sgt ke?

suralayar d'major?
apakah itu???