RSS

headache!

dh seminggu. ak menderita dengan sakit yg sama. (menderita?? mcm teruk sgt je..)  huhu. actually dh seminggu ak sakit kepala. blh kata every night. mula2 ingt sebab cuaca. yelah, now kn musim kemarau. mmg tak selesa ak dibuatnya. tambah bila kna g kuliah waktu petang. so payung la yg menjadi sahabat sejati ku. ok, back to the topic. bila dh sakit awal2 tu, ak just telan panadol jelah. pastu bantai tdo. my boy ckp ni kesan sebab waktu tdo ak yg makin terganggu. (tdo kul 5pg, mmg la...) 


tp even dah sakit2 cmni pun ak still degil tak mau g PKU.(pusat kesihatan uni) bukan apa, those yg dok u neh, dia tau la kn. klu kes2 yg ringan ni, diorg tak amik ksah sgt. so ak mlas nk berurusan dengan diorg. gpun ak tau npe ak slalu sakit ni. something yg ada kaitan dgn blood presure ak. dlu msa wt medical check up,  doc dh gtau sb time tu pun ak slalu sakit kpala neh.

ak tak ska bla sakit cmni sebab membataskan kerja ak. nk bt asgment pun payah. kepala terasa amat berat. otak tak leh ligat berfikir.
waa!!!! tak suka nya!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Super15 said...

bek pg jpg jumpa pakar r, nti jdi mcm im lak