RSS

jom jalan2....


last day, as was planned, ak meronggeng ke alor star dalam sesi menceriakan one of my friend, zyra. ceewah! ayat tak leh blah!

ok, plan yang sepatutnya bermula jam 10 telah terlewat sejam gara2 bro aiyub yg lambat bgn! huhu.. nasib baik kiorg call. klu tak, ntah kul bpe bru dia mai amik. 

our first destination, celcom centre alor star. zyra ada hal sket. then gerak ke alor star mall utk nonton GENG! ala, cita upin ipin tu..  tak ramai pun yg tengok. b4 tu, sempat lunch kt KFC. thanks to zyra for the treat. 


abeh alor star mall, bro ayub drive g pacific utk main boling plak. kali ni, kiorg pau dia utk 2frame. ngeh3.. mekaceh na.. pasni leh bt lg. :P sebelah pusat boling, ada tempat skating. bukan ICE SKATING, tp roller blade. hehe. br excited nk test. huhu. kt bowl pun plg abeh pun dua lane je. mmg patut pun, g pun ari selasa kn. ;) 
next station..... kna antar puteri sorg ni balik as we promised to send her home before 7.  and lps tu bru bro aiyub antar ak blk uum plak. mlm tu dia nk kuar g tgk bola plak. (KEDAH MENANG!!) hehe

mlm nya, after mgrib, ak terus tdo sb sakit kpala coz mlm b4 tu ak kul 5pg! (err.. still mlm ke tu?) tp kul 10 cmtu dh bgn blk dh. kna study coz rini ada kuiz. hehe..
 
so here's are the pic taken.
                
           




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

zyra mokhtar said...

ayat tak bley blah!
haha..
pape pn thanx ek korg!
=DD

Imran said...

best je tgk..
ckp x best..

Imran said...

sry..
the above comment is for my friend in tasmania..
sry2, typing error.

princess hearty said...

hoho,,, mcm mn leh silap neh..

Super15 said...

alasan clap lg la xbleh do ;p
tp mamat dlm pic 2 hensem r ;D

princess hearty said...

haha..
gelabah....

Imran said...

coz i read 10 blogs and drop comments for all blogs in a time..
haha..