RSS

kesedihan disubuh hari.

dh subuh.
ak tak tdo since kul 4lbey td. 
sb pe?
 sb ak tak leh tdo.
 hari ni 9april2009. 100hari ak couple ngn dia.
 and sepanjang tempoh ni jgk, ni first tyme ak gaduh ngn dia?
 gaduh?
 ak pun tak sure istilah yang tepat.
 yang pasti puncanya dari ak, dia marah.
 so till now, ak tak baik lg ngn dia.
 dingin macam ais.
sigh
 wani kata, dingin kiorg ni menakutkan dia.
 sebab kalau ak ngn dia gaduh, kiorg tak main fire2.
 ek? ntah.
  ak tak tau, ak buntu


to my prince hearty, 
i'm so sorry sebab dh rosakkan tarikh ni....
lurve u so much.
sungguh.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Lynne-chan said...

awat plak nie..
gaduh pasai pa plak???
nak final kan syg...

Saladin15 said...

gaduh 2 besa ja...tapi mcm na mie jadi professional, i2 yg jadi soalannya.. work n personal jgn campur, studi mcm besa wlaupn dlm hati xtenteram.. dat is wt i call professional! 'D