RSS

tribute to LYNNE

ni komen utk post ko yg khas utk ak.. hehehe ak bt dlm bentuk point. sng sket..


1) ko meluat ak, ak pun meluat ko.. hehe ko nyampah ak bwk beg LV, ak nympah sebab ko slalu panjat kerusi dewan kuliah ngn kasut TUMIT TINGGI  ko tu.. ske2 ati betul la.

2) ak slalu bt muka takde pape klu jumpa ko tyme ko tgh moody kn? pedulik apa ak ko moody ke tak. tak kuasa ak melayan muka moody ko tu. bkn comel pun. so bek ak bt muka tak bersalah n start bt lawak bodo. so ko akan senyum. senyum tu kn sedekah.  comel je ko senyum. ni tak, klu dh moody tu, mula la muka ko jd sombong. pandang org pun semacam je. tak psal2 budak cafe tu pun kn tempias. ish3.. tak patut.. tak patut...

3) ak ska bg nasihat kn..? sbenarnya ak ni mmg ditakdirkn jd kaunselor tak bertauliah. hehe.. konon pro sgt la kn... tp bla prob dtg kt ak, ak plak cr ko. haha.. masalah btoi la. beria bg nasihat kt org, tp bila jd kt ak sendiri, gelabah biawak. hehehe....

4) ak pura2 ska ko ke? haha.. ak tak de jwpan. ak pun tak sure bila ak tergerak ati nk berkwn ngn ko. hehe.. tu la... org tua2 pesan, jgn ska2 benci org. kng kita syg kt org tu. haahaaa. yes!! terkena batang idung ak yg comel neh. ak mmg dh syg sgt kt ko.. sbg kwn ye... (satgi ada yg salah phm plak) huhu.... 

5) ko dh bnyk tlg ak.. kdg2 ak kn ala2 kanak2 ribena gitu kn.. bnyk benda yg ak tak tau, ko ajar ak. ko tlg ak tyme study. huhu... really appriciate it..

6) ak pun tak nak mntak hadiah yg mahal2. tp cukup la bila ak grad, ko dtg ngn teddy bear besar n roses 23kuntum smpena ak grad umo 23. (perfume mariah carey tu ak tak cancel lg tau) :P
n bila ak kahwin, ko dtg ngn anak berderet kt belakang. so sweet...............

7) ko mmbe ak yg best, ko selalu wat ak pening ngn perangai ko. ko slalu uji daya ketahanan telinga ak ngn cerita n jeritan ko. tp tak kira apa org kata, ak tau ko adalah ko. mcm mn ko tima perangai ak, mcm tu la ak ikhlas tima perangai ko. sb perangai ko tu la bt life ak bermakna. thanks sb sudi jd sahabat dalam susah, dalam senang ak. yg amik berat pasal ak. ko bkn sj sahabat, ko juga kakak ak. (sb ak sentiasa yg plg muda antara kalian. so dont u ever dare to steal the title from me!) hehe. ak tau ak tak leh ubah ko, even kdg2 kala nasihhat ak seolah2 nk ko berubah. tp ketahui la, ak syg ko, ak just nk yg terbaik utk ko. takde sahabat yg sggup tgk sahabat dia sentiasa menangis. 
ko kuat. ko ada sifat n sikap yg so far ak takde jumpa lg sahabat mcm ko. ada jd diri ko sndr. ko ada keberanian, keegoan ko yg jrg ada pd girl lain. guna kelebihan ko sebaiknya....

life is like a story. u r the scripwriter n the actress. ur the one who decide ur own story. create wisely. bcuz once u play ur role, u cant change it. if u took the wrong road, u cant turned it back, but it's not the end of the world. kaki tetap melangkah. ada keyakinan,ada keazaman. ko pasti jumpa cahaya. dunia ni milik ALLAH. dia tahu siapa kita, dia tahu hati kita n dia tahu apa yg menanti kita...

lurve u..


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Lynne-chan said...

huhu... bru ad kesempatan nk komen kat entry khas tuk ak.. hahaha... well.. wut to do.. pass is a da best xperience 4 us to walk towards future.. huhuh... i lurve u too babe...